Dag 9

I fredags var vi pa kiss konsert som vi namnde (hann tyvarr inte mala ansiktet innan for mkt att gora pa jobbet), det borjade med ett risigt forband som formodligen hade snubblat in pa fel scen. Men som tur var sa fick ljudteknikerna na fel pa ljudet sa vi slapp sta och lyssna pa dom allt for lange. P.g.a ljud problem blev konserten uppflyttad da hangde Henrik och Bjorn med dom och skrek fo fulla muggar "we want KISS". Men nar den val drog igang sa blev det annu skonare drag.
Det blev en tidig morgon for Bjorn och Henrik for att hinna med Hockey Hall of fame innan resan mot Buffalo. Hockey intresserade som vi ar kande vi igen de flesta av de legendariska spelarna. Efter detta drog vi ivag som alla dagar och kakade lite snabbmat innan vi styrde mot USA. Till hockeymatchen hade var vards man fixat en VIP lounge till oss. Under matchen blev vi serverade med allt vad vi onskade oss sa matchen flot pa ratt bra. Bjorn som alltid har haft Montreal i hjartat fick en fin dag nar dom vann med 2-1 i ot.
Sondagen var vi pa racing tavling strax utanfor Toronto. Vi gled runt med alla Hiphopare och checkade de pimpade bilarna. Senare pa dagen blev vi erbjudna pa att hanga med i varsin bil pa en rally runda, sjalvklart tackar man inte nej till det.
P.g.a av den forlade schack matchen mot den slovakiska tjuren vill vi satta Sverige pa kartan har i Canada pa nagot annat satt sa idag anmalde vi oss till en popular tavling har i Toronto. Den gar ut pa att man ska springa upp for CN-tower. Det ar ungefar 1800 steg man ska ta sig uppfor, rekordet ligger pa runt 10 minuter sa det blir till att ut pa loparbandet efter jobbet idag. Eller kanske imorrn, eller nasta vecka.

/Framfor Tv:n pa kontoret


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0