Dag 6

Igar var dagen da Henrik skulle forsvara den svenska flaggan genom att sla den nast intill omojliga slovakiska tjuren. Innen matchen drog igang drog slovakien till med en riktig psykning och sa att han har varit top 2 i sitt land. Men detta som allt annat for Henrik kommer in i ena orat och ut lika fort i de andra. Aja till matchen. Henrik och slovaken spelade tre matcher, de tva forsta gick sadar. I bada matcher gjorde Henrik ett antal misstag som baddade for tva segrar. Vart att notera var att vid varje misstag sa borjade han skratta och gav Henrik en ilsken blick och sa till honom att skarpa sig. Den sista matchen hade allt ifran diagonal lopningar over hela spelplanen till ett aggresivt spel med hastarna. Henrik pressade pa hela match men till slut fick han noja sig med en remi som i efterhand ar helt ok.
Eftermiddan skulle bjuda pa gocart men an engang nar vi kommer dit har banan stangt sa det blev att filura lite med hund ist.

Kommer formodligen inte uppdatera natt ihelgen sa vi gar in pa planerna for fre, lor och sondag.
Det som har hant an salange har ar att Bjorn har varierat frukosten genom att fran borjan bestalla en toast med allt palagg pa ifran borjan till att dela upp de i olika hogar. Matkvinan tyckte inte om vad Bjorn sa men det gick igenom.
Ikvall ska vi intill Toronto city for att se KISS konserten. Bjorn och Henrik har valdigt hoga forvantningar da vi har avgudat dom sen vi var 5.
Morgondagen ar planerna att forst bege sig till Hockey Hall of Fame for att se vad de har att erbjuda. Efter de ska vi korsa den magiska gransen till landet i syd for att var vard har ordnat VIP-biljetter till en NHL match i Buffalo.
Sista dagen ar inte sa planerad det enda som ar klart ar att vi ska ta oss till nagot bil race pa kvallen, far se vad som hander innan det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0